Novinky

« Späť

Bratislavské Hanusove dni

Bratislavské Hanusove dni

Už 19. apríla sa v Bratislave začína populárny mestský akademický festival predstavujúci širokej verejnosti, osobitne mladým, kritický pohľad na súčasnú kresťanskú kultúru. Program má rozmanité formáty - prednášky, diskusie, workshopy, kultúrne podujatia, ... Program už tradične nastoľuje témy reagujúce na výzvy dneška a účastníkom prináša intelektuálny zážitok, ochutnanie bohatstva kresťanského myslenia, radosť z hľadania pravdy a spoločného nachádzania odpovedí. V bohatom programe si každý nájde pre seba zaujímavé body.

V rámci BHD vystupujú experti z daných oblastí spolu so zaujímavými slovenskými a zahraničnými osobnosťami. Organizátori sa už tradične usilujú o to, aby všetky body programu prinášali zmysel pre dnešného človeka, aby diskutujúci prejavovali voči sebe aj svojim názorovým oponentom rešpekt a úctu.

Medzi rečníkmi tohto ročníka budú také osobnosti ako Mons. Jozef Haľko, Pavol Grach, SDB, Anton Ziolkovský, František Neupauer, Peter Osuský, Renáta Ocilková, Ondrej Dostál, Peter Vačok, Štefan Hríb, Ľuba Lesná, Richard Rybníček, Veronika Remišová, Katarína Macháčková, Mikuláš Dzurinda, Štefan Holčík, Juraj Karpiš, Jozef Majchrák, Miroslav Beblavý, Anna Záborská, Daniel Pastirčák, Peter Schutz, Eugen Korda, ale vystúpi aj tanečné divadlo ATak a Simona Martausová a mnohí ďalší. 

Program má široký záber a každý si v ňom nájde to, čo ho zaujíma a čím sa prípadne zaoberá. Presný program je na stránke podujatia http://www.hanusovedni.sk/program/.