Novinky

« Späť

Vianočný koncert

Vianočný koncert

V našej farnosti sa už stalo tradíciou, že vianočnú atmosféru umocňujú aj lahodné tóny krásnej vianočnej hudby a spevu. Ani tohto roku tomu nebolo inak. Na sviatok svätého Štefana - 26. decembra - sme vo farskom kostole sv. Márie Magdalény opäť privítali náš spevácky zbor Chorus CANTILENA.

Pod vedením umeleckého vedúceho zboru Martina Puhovicha sme si, ešte naplnení duchom a odkazom Vianoc zo sviatočných bohoslužieb či rodinných stretnutí na Štedrý večer pod vianočným stromčekom, vypočuli pestrú zmes piesní a kolied. Nejeden z nás sa potichu pridal k nôteniu známych melódií, ktoré naplnili náš chrám obsadený farníkmi všetkých generácií. Dobre nám padlo nielen splynúť s hudbou, ale aj stretnúť sa v našom chráme v tomto sviatočnom čase pri známych melódiách, po ktorých sme ešte mnohí zotrvali v priateľskej diskusii a vymenili si svoje zážitky z prežívania najkrajších sviatkov v roku. 

Už dnes sa tešíme na ďalšie vystúpenie tohto telesa, ktoré nás vždy svojím výkonom a profesionálnym vkladom dokáže strhnúť, nadchnúť a potešiť.