Novinky

« Späť

2% z Vaších daní pre občianske združenie VITUS

2% z Vaších daní pre občianske združenie VITUS

Vážení priatelia, aj tento rok sa občianske združenie VITUS uchádza o dve percentá z Vaších daní, ktorými nás môžete podporiť a pomôcť pri napĺňaní naších cieľov.

 

V minulom roku sme sa uchádzali o tento príspevok po prvýkrát od obnovenia činnosti občianskeho združenia. Vďaka Vašej štedrosti a aktivite sme od štátu získali vyše 3.300 EUR, ktoré sme použili na financovanie činnosti nášho OZ. Jednalo sa hlavne o nákup kosačky, aby sme nádvorie pri pastoračnom centre a farské záhrady mohli udržiavať upravené a prístupné pre deti. Ďalej sme financovali maľovanie exteriéru sakristie farského kostola, dovybavili sme pastoračné centrum a prispeli sme na zariadenie farskej škôlky. Z minuloročných príspevkov ešte plánujeme výrobu a osadenie nového dreveného kríža pri kostole sv. Víta, nakoľko pôvodný je v havarijnom stave. 

Sme veľmi radi, že aj vďaka Vašim príspevkom sa podarilo zorganizovať viacero zaujímavých a hodnotných podujatí, ktoré obohatili farský a komunitný život a oslovili mnohých Rusovčanov i hostí.

Aj v ďalšom období chceme ostať verní naším cieľom a činnosťou občianskeho združenia prispievať k skvalitňovaniu života a vzťahov v našej farnosti, duchovnému rastu jednotlivcov a rodín, i k údržbe a obnove sakrálnych pamiatok. Prosíme Vás preto o poukázanie dvoch percent pre OZ VITUS prostredníctvom tlačív, ktoré si môžete stiahnuť tu.

Budeme vďační aj za priamu finančnú pomoc, ktorú môžete poslať na náš účet v Slovenskej sporiteľni č. 5050602387/0900.

Ďakujeme za Vašu podporu,

Július Marián Prachár,
predseda občianskeho združenia 

 Predvyplnené vyhlásenie o poukázaní sumy do výšky 2 % zaplatenej z dane z príjmov fyzickej osoby za rok 2014