Novinky

« Späť

Sväté omše dočasne z domu

Sväté omše dočasne z domu

Na základe odporúčaní Svetovej zdravotníckej organizácie, hlavného hygienika SR a Konferencie biskupov Slovenska sa naša farnosť pripája k preventívnym opatreniam na zamedzenie šírenia vírusu. Až do odvolania prosíme všetkých veriacich, aby sa svätých omší zúčastňovali len na diaľku - prostredníctvom televízie, rozhlasu a internetu.

Pán farár J.M. Prachár bude slúžiť sväté omše súkromne, bez účasti veriacich a obetovať ich na dohodnuté úmysly. Bude tiež k dispozícii pre nevyhnutné potreby farníkov na telefónnom čísle +421262859327.

Vyzývame všetkých, aby dôsledne rešpektovali odporúčania a príkazy miestnych a štátnych autorít, vyhýbali sa hromadným stretnutiam, vždy nosili rúška a dbali na osobnú hygienu, obzvlášť dôkladné a časté umývanie rúk. 

Zároveň pozývame všetkých veriacich, aby sa pripojili k modlitbám za chorých a za zdravotníkov, ktorí sú v čase epidémie mimoriadne vyťažení. 

Televízia Lux bude mimoriadne vysielať sväté omše niekoľkokrát denne, podobne aj v nedeľu. Časy sv. omší nájdete priamo na stránke TV Lux