Novinky

« Späť

Chýba Ti možnosť zapáliť sviečku na hrobe? Využi túto!

Chýba Ti možnosť zapáliť sviečku na hrobe? Využi túto!

2. november je už tradičným dňom, kedy sa v myšlienkach, modlitbách a návštevách cintorínov vraciame k naším zosnulým viac, ako kedykoľvek v inej časti roka. Žiaľ, významom, ale aj počtom veľkou skupinou zosnulých sú nenarodené deti. Na ich hrob ale nie je možné položiť kvietok či sviečku. Práve preto na tieto duše myslí občianske združenie Fórum života – najväčšia pro-life platforma na Slovensku a každému z nás ponúka možnosť spomenúť si aj na tých, ktorým človek nedovolil prísť na svet. Využime ju!

Touto alternatívou je kampaň Sviečka za nenarodené deti, ktorú spomenuté Fórum na Slovensku organizuje od roku 2003. Jej význam je v tomto roku významne vyšší, veď v súčasnej pandemickej situácii sa nedokážeme dostať ani na  pietne miesta našich cintorínov. Preto je veľmi dobré, že máme možnosť sviečku za nenarodenú dušu aj tento rok zakúpiť virtuálne a tak podporiť projekty a činnosť Fóra života.

Prostriedky získané za tieto virtuálne sviečky pôjdu na veľmi užitočné projekty (https://sviecka.forumzivota.sk/podporene_projekty_a_cinnost_fora_zivota/).

Ak by ste tieto slová oslovili,  viac nájdete na nasledovnej webovej stránke:

https://sviecka.forumzivota.sk/predajne-miesta-sviecok/

S použitímhttps://sviecka.forumzivota.sk